Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-05-09@16:08:16 GMT

خریداران «وبصادر» در ١٠ روز کاری ٢٢ درصد سود بردند

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۹۶۴۹۶۳


به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از روابط عمومی بانک صادرات ایران، طی ١٠ روز کاری منتهی به ١٥ فروردین ٩٧، نرخ پایانی هر سهم این بانک در روزهای معاملاتی بورس با ٢١.٩ درصد رشد از ٥١٠ ریال تا ٦٢٢ ریال بالا رفت که در اغلب روزهای معاملات بازار سرمایه، بیشترین حجم معاملات را نیز به خود اختصاص داده است.
بنا براین گزارش، طی مدت مورد اشاره مالکیت بیش از ٢ میلیارد سهم «وبصادر» جابجا شد که نقش عمده ای در بهبود شاخص کل بازار سرمایه داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شایان ذکر است، وعده دکتر حجت اله صیدی مدیرعامل بانک بانک صادرات ایران در مجمع عمومی به طور فوق العاده بانک برای بازگشایی نماد «وبصادر» (تا قبل از پایان سال) در ٢٣ اسفند ماه سال ٩٦ تحقق یافت که بهبود شرایط سهام بانک بر اساس نتایج برنامه ریزی های انجام شده کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت، به صورت پلکانی پیگیری می شود به نحوی که سودآوری پیش از موعد بانک در سال جاری با اتکا بردست یابی به EPS با کیفیت، افزایش درآمدهای کارمزدی و استفاده از ظرفیت شرکت های ابزاری بانک در ارائه بهترین خدمات به مشتریان، از جمله اهداف مورد تاکید مدیرعامل بانک در دیدار نوروزی با مدیران بوده است.
در همین راستا دکتر بهروز خدارحمی، مدیرعامل گروه مالی سپهر صادرات طی گفتگویی با تاکید بر اینکه کوشش های صورت گرفته از ابتدای بازگشایی نماد بانک صادرات ایران در روزهای پایانی سال ٩٦ بر دو محور جلوگیری از بسته شدن دوباره نماد بانک و حمایت از قدرت نقدشوندگی آن استوار بوده است، گفت: نهایت تلاش صورت می گیرد تا از منظر گزارشگری مالی به نهادهای ناظر پولی و بازار سرمایه، قدرت واقعی سهم نشان داده شود. از این رو سهامداران با خیال آسوده از تداوم حمایت های صورت گرفته برای حفظ نماد بانک، برای فروش یا نگاه داشتن آن تصمیم بگیرند چرا که ما به دنبال حمایت مصنوعی از سهم نبوده و نیستیم.  

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۶۴۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران ۰.۳ درصد صادرات صنایع غذایی جهان را انجام می‌دهد

رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران گفت: صادرات صنایع غذایی در جهان و در سال ۲۰۲۳ حدود ۷۰۰ میلیارد دلار بوده و صادرات ایران نسبت به صادرات جهانی ۰.۳ درصد برآورد می‌شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم  به نقل از اتاق بازرگانی ایران، ابوالحسن خلیلی اظهار داشت: صادرات صنایع غذایی جهان در سال 2023 بالغ بر 700 میلیارد دلار اعلام شده و نسبت صادرات صنایع غذایی ایران در این سال در مقایسه با صادرات صنایع غذایی در جهان، 0.3 درصد بوده است.

این فعال اقتصادی با بیان اینکه صنایع غذایی سهم 3.7 درصدی از تولید ناخالص داخلی و سهم 18 درصدی از کل اشتغال صنعتی را دارد، گفت: سهم صنایع غذایی از ارزش‌افزوده بخش صنعت حدود 11 درصد و سهم صادرات آن نیز 3.7 درصد از کل صادرات صنایع است. از سوی دیگر در حال حاضر 8 هزار و 300 واحد صنعتی ثبت شده با اشتغال 361 هزار نفر و تولید 40 میلیون تن فرآورده غذایی در کشور فعال هستند.

او همچنین میزان صادرات این بخش در سال 1402 را یک میلیارد و 811 میلیون دلار برآورد کرد و گفت: این رقم نسبت به سال که برابر با یک میلیارد و 580 میلیون دلار بوده، حدود 14 درصد افزایش داشته است.

خلیلی با نگاهی به ظرفیت‌های بی‌بدیل ایران در تولید انواع محصولات غذایی، تأکید کرد: اقلام عمده صادراتی در جهان عبارتند از محصولات لبنی، شیرینی و شکلات، نوشیدنی‌ها، گوشت و فرآورده‌های گوشتی و شرکت‌های ایرانی به ویژه در قالب برند حلال که متقاضیان فراوانی در کشورهای مسلمان و غیرمسلمان دارد، می‌توانند از فرصت‌های موجود بهره ببرند و حجم صادرات صنایع غذایی را افزایش دهند.

رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران خاطرنشان کرد: این بخش به دلیل دارا بودن مزیت‌های نسبی در صادرات، ایجاد ارزش‌افزوده، سطح اشتغال‌زایی بالا و توسعه فعالیت‌های کشاورزی می‌تواند نقش مؤثری در اقتصاد ایران بازی کند. بنابراین باید تأمین نیازهای آن را در اولویت قرار دهیم.

به اعتقاد این عضو هیات نمایندگان اتاق ایران، افزایش تولید و امنیت غذایی، جلوگیری از صدور مواد اولیه خام کشاورزی، وابستگی کم به مواد اولیه وارداتی، پایین بودن میزان سرمایه‌گذاری در مقایسه با سایر بخش‌های صنعتی و انحصار تولید در برخی محصولات از جمله مزایای این صنعت است که با تکیه بر آنها باید زمینه تولید و صادرات آسان‌تر را برای آن مهیا کرد.

خلیلی در ادامه به مهم‌ترین چالش‌های صنعت غذای ایران اشاره کرد. به باور او فعالان صنایع غذایی ایران با نوسانات نرخ ارز و مشکلات عدیده در تأمین مواد اولیه بسته‌بندی، افزایش قیمت تمام شده باتوجه به تصمیمات ارزی در داخل کشور، دخالت دولت در قیمت‌گذاری، شناسنامه‌دار نبودن بخش زیادی از محصولات کشاورزی و اعمال محدودیت‌های مقطعی در حوزه صادرات، مواجه هستند.

او همچنین کمبود نقدینگی برای اصلاح زیرساخت‌ها و خرید دستگاه‌های بسته‌بندی جدید را به عنوان یک چالش جدی مطرح کرد: افزود: زمان طولانی چرخش سرمایه به دلیل فصلی بودن محصولات کشاورزی و پایین آمدن کیفیت مواد غذایی به دلیل شرایط نامناسب حمل و نگهداری در روند صادرات، معضل دیگری است که همچنان نتوانستیم برای حل آن، اقدامی کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مشکلات خرید ملک در قبرس شمالی چیست؟
  • محصولات لبنی صدرنشین صادرات صنایع غذایی
  • بحران کمبود پرستار در کانادا
  • حضور فعال بانک صادرات ایران در نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز و پتروشیمی
  • جزییات صادرات و واردات دارو اعلام شد/ واردات ۱۳ درصد کاهش یافت
  • گزارش بورس امروز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • ایران ۰.۳ درصد صادرات صنایع غذایی جهان را انجام می‌دهد
  • حضور فعال بانک صادرات در نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز و پتروشیمی
  • حضور فعال بانک صادرات در نمایشگاه بین‌المللی نفت
  • گزارش بورس امروز سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳